(Groeps) Fitness Instructeur Albrandswaard

Locatie: Rhoon, Zuid-Holland, Netherlands
Altijd al van je passie je werk willen maken? Dan is dit misschien jou kans. Wij zoeken nieuwe Bootcamp instructeurs in Rotterdam en de plaatsen er omheen om ons team te versterken.

Met bijna 85.000 leden, circa 200 trainingslocaties en zo’n 3.500 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dat willen we graag zo houden. Sterker nog, we willen doorgroeien en onze klanten nog meer keuze in ons lesaanbod geven.

Voor onze Bootcamp-lessen zijn wij daarom op zoek naar een ervaren fitnessinstructeur of groepsles instructeur. Ben jij een doorzetter, teamplayer, health & fitness freak, creatieveling, inspirator en voorbeeldfiguur, dan zijn wij op zoek naar jou!

Nog niet de juiste opleiding, maar wil je deze wel gaan doen? Ben je beschikbaar en gemotiveerd om te investeren je opleiding? Dan helpen wij jou graag om een ervaren groepsles instructeur te worden en uiteindelijk zelf voor de les te staan als bootcamp instructeur. 

Jij hoort in ons team als je;
  • Niet bang bent om voor een groep te staan
  • Andere kan motiveren en enthousiasmeren
  • In het bezit bent van een Fitness A diploma of geschoold bent door Defensie (of deze wilt halen)
  • Ervaring hebt als fitness of groepsles instructeur (of hier tijd en energie in wilt steken middels een intern traject)
  • Flexibel, creatief en onvermoeibaar bent
  • Niet bang bent om vies te worden

Kan jij je vinden in dit plaatje? Dan willen wij jou graag ontmoeten en je de kans geven om binnen ons bedrijf te shinen! In de Bootcamp opleiding van de AALO brengen we het TBCC DNA over en leren we je de fijne kneepjes van het Bootcamp-vak.
 
Heb jij interesse en ben je minimaal 2 avonden en 1 weekendochtend beschikbaar?
 
Soort dienstverband: Freelance / ZZP of parttime in dienstverband.

Wij, Directindienst, zijn verantwoordelijk voor eerste screening op basis van CV, Motivatie en het ingevulde sollicitatieformulier. Eerste sollicitatie gesprekken worden direct gevoerd met het management van The Bootcamp in Rotterdam.
this job portal is powered by CATS